Modern Talking'in Solisti Thomas Anders Türkiye'ye Geliyor

Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nun sezon kapanışı için düzenlenen konser, 28 Mayıs'ta CRR’de gerçekleşecek.

Modern Talking grubunun solisti Thomas Anders grubu ile İstanbul'da konser verecek.

Müzik dünyasına özellikle 1980’li yıllara damgasını vuran Modern Talking grubunun kurucularından ve solisti Thomas Anders, Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu'nun sezon kapanışında grubu ile sahne alacak.

Konser, 28 Mayıs Cumartesi saat 20.00'de CRR’de gerçekleşecek.

- Modern Talking grubu

Anders ve Dieter Bohlen tarafından 1984’te kurulan ve dünya çapında 120 milyonu aşan satış rakamıyla tüm zamanların en popüler Alman müzik grubu olan Modern Talking, 1984 yılında yayınladıkları 'You’re My Heart, You’re My Soul' adlı şarkı ile 35 ülkenin müzik listelerinde 1 numaraya yerleşti.

Grup, sadece single olarak 8 milyon satan parçanın ardından yayınlanan 'You Can Win If You Want'da da benzer bir başarıyla 29 ülkenin müzik listesinde zirveye oturdu.

Ardı ardına yayınlanan albümler ile büyük başarılara imza atan grup, 'Cheri Cheri Lady', 'Brother Louie', 'Atlantis Is Calling', 'Geronimo’s Cadillac', 'Jet Airliner' gibi parçalar ile de dünya müzik listelerinde bir numara olmaya devam etti.

12 albüm ve 120 milyonu aşan satış rakamlarının ardından sona eren Modern Talking efsanesi, Anders tarafından 10 solo albüm ve dünya çapında süren konserler ile devam ediyor.

Kaynak: AA