Hedef İzcilik Gençlik Ve Spor Kulübü 'Yaz Okulu' Kayıtlarına Başladı

Afyonkarahisar Kanlıca Bilgi Evi’nde faaliyet gösteren Hedef İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin, “Yaz Okulu” kayıtlarına başladığı belirtildi.

Hedef İzcilik Gençlik Ve Spor Kulübü 'Yaz Okulu' Kayıtlarına Başladı
Kanlıca Mahallesi Kanlıca Bilgi Evi’nde düzenlediği hafta sonu kurslarıyla maddi imkanı yetersiz orta okul düzeyindeki öğrencileri TEOG sınavına hazırlayan Hedef İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü, okulların kapanmasına az bir zaman kala “Yaz Okulu” kayıtlarına da başladı.

Konu hakkında bilgi veren Bilgi Evi ve Kulüp Müdürü Hayati Kanat, “Yaz Okulu” kurslarında özellikle ilkokul ve ortaokul düzeyindeki çocuklara Kur’an eğitiminin yanında, değerler eğitimi, sosyal faaliyetler, izcilik faaliyetleri ve sportif faaliyetler düzenleyeceklerini bildirdi. Kanat, “Afyonkarahisar Belediyesi ile yaptığımız protokol gereği Kanlıca Bilgi Evinde, mahalledeki çocuklara yönelik kurslar ve etkinlikler düzenliyoruz. Çocukların yaz tatilini de en güzel ve verimli bir şekilde geçirmeleri için dini eğitimler başta olmak üzere sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerle yaz okulunu daha da verimli hale getirmeyi hedefliyoruz. Velilerimiz gönül rahatlığıyla çocuklarını gelip bizlere kayıt ettire bilirler. Yaklaşık 6 hafta sürecek kursumuzda çocuklarımızın uzman hocalarımızla birlikte manevi yönünü güçlendirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA