Diriliş Başkanları, Karabük Ve Kastamonu'da Temsilcilik Açtı

Diriliş Başkanları, Karabük ve Kastamonu’da temsilciliklerini açtı.

Diriliş Başkanları, Karabük Ve Kastamonu'da Temsilcilik Açtı
Diriliş Başkanları, Karabük ve Kastamonu’da il temsilciliklerini açarak Türkiye’nin en hızlı büyüyen sivil toplum kuruluşlarından birisi oldu. Geçtiğimiz günlerde Karabük ve Kastamonu’da gerçekleştirilen açılışlarda il emniyet müdürleri dahil olmak üzere pek çok önemli kişilerin katılımları ve halkın desteğiyle gerçekleşti.

Kastamonu ilindeki açılışta konuşan Diriliş Başkanları Genel Başkanı Hasan Türksel, ’Başkanlık Sistemi’ de dahil olmak üzere bir çok konuda olmak üzere bir çok önemli konu üzerinde değerlendirmede bulundu. Ayrıca Türksel, Kastamonu’daki açılışı sonrası, ’Benim Anayasam’ isimli internet üzerinden canlı yayınlanan panele katılarak görüş ve faaliyetler hakkında katılımcılara bildi verdi. Panele telefonla bağlanan bir izleyici, Türkiye’nin ilk sivil anayasaya katılımcılardan dolayı Hasan Türksel’e teşekkür ederek böyle bir teşkilatın kısa süre bu denli büyümesi ve kayda değer bir proje üretmesi çok şaşırtıcı diyerek hayranlığını dile getirdi.

Açılıştan sonra İstanbul’a dönen Türksel, 15 Mayıs’ta gerçekleşecek Trabzon il başkanlığının açılışı için ve bölgede bazı ilçelerin açılışı için mazbata verileceğini duyurarak katılım sağlayacağını bildirdi.
Kaynak: İHA