Çarşamba'da Yıl Sonu Sergisi

Samsun’un Çarşamba İlçe Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin eserleri yıl sonu sergisinde görücüye çıktı.

Çarşamba'da Yıl Sonu Sergisi
Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Aksakal, Çarşamba Belediye Başkan Vekili Seyfi Cebeci, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri ve kursiyerler katıldı.

Programda açılan kurslara ilişkin konuşan Çarşamba İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Enver Şahin, çeşitli alanlarda 466 kurs açtıklarını, 6 bin 856 kursiyerin katıldığını söyledi.

Müdür Şahin verdiği verilerin ardından katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Şahin’in ardından konuşan Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir de konuşmasında yeni bir Halk Eğitim Merkezi binasının yapılacağını ifade ederek, “Çarşamba Kaymakamlığı’nın ve belediyenin girişimleriyle Adapark mevkisinde bulunan Adalet Sarayı’nın yakınlarında yeni bir Halk Eğitim Merkezi’nin yapılmasını hedefliyoruz. Bu yıl veya önümüzdeki yılda ilçemize yeni bir Halk Eğitim Merkezi binasının kazandırılmasını ümit ediyoruz” dedi.

Programda yapılan konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Halk Eğitim Merkezi’nde kurs alan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Ödül töreninin ardından, kursiyerlerin yaptıkları eserlerden oluşan serginin açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: İHA