Sakarya'dan Kısa Kısa

Ferizli Engelliler Birlik ve Beraberlik Derneği Başkanı Ahmet Uçkesen, Ferizli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Şerif Sarı'yı ziyaret etti Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, altyapı yatırımları ve meydan çalışmalarında sona yaklaşıldığını bildirdi Hendek İmam Hatip Ortaokulu, il genelinde yapılan bilgi ve kültür yarışmasında birinci oldu.

Ferizli Engelliler Birlik ve Beraberlik Derneği Başkanı Ahmet Uçkesen, Ferizli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Şerif Sarı'yı ziyaret etti.

Uçkesen, ziyarette yaptığı konuşmada, Engelliler Haftası kapsamında ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, Sarı'ya engelliler ve ailelerine verdiği destek için teşekkür etti.

Her insanın bir engelli adayı olduğunu vurgulayan Uçkesen, 'Bu konuda vatandaşlarımızın da engellilere mutlaka yardımcı olmalarını bekliyoruz. Düşünmediğimiz bir anda bizler de aynı durumda kalabiliriz.' dedi.

Sarı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Sayın Kaymakamımızın talimatları doğrultusunda ilçemizdeki tüm engellilerimize ve ailelerine ulaşıyor, gereken yardımları yapıyoruz. Yardımlarımız devam edecek.' ifadesini kullandı.

- Taraklı'da altyapı çalışmaları

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, altyapı yatırımları ve meydan çalışmalarında sona yaklaşıldığını bildirdi.

Özkaraman, gazetecilere yaptığı açıklamada, havaların ısınmasıyla ilçe merkezindeki mahallelerde 65 bin metrekare doğal, beton kemer ve beton kilitli parke taş döşeme çalışmalarına başlandığını söyledi.

Parkelerin her mahalle ve sokak için mimariye uygun hazırlandığını dile getiren Özkaraman, 'Merkez mahallelerde yapılan altyapı yatırımları ve meydan çalışmalarında sona yaklaşıldı.' dedi.

- Hendek İmam Hatip Ortaokulu, bilgi ve kültür yarışması birincisi

Hendek İmam Hatip Ortaokulu, il genelinde yapılan bilgi ve kültür yarışmasında birinciliği elde etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, il birincisi olan Hendek İmam Hatip Ortaokulunu tebrik ederek, 'Bu başarıda emeği geçen tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum.' dedi.

Birinci olan öğrencilere törenle kupaları verildi.
Kaynak: AA