Havza Belediye Başkan İkiz'e Ziyaret

İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu Onursal Başkanı Fikret Bıyık ve Havza Dernekler Federasyonu Başkanı Enver Şahin, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.

Bıyık ve Şahin, Başkan İkiz'e çalışmaları hakkında bilgi verdi. Daha sonra İkiz ve konukları, Havza'nın tanıtımı ve kalkınması için neler yapabilecekleri konusunda görüş alışverişinde bulundular.

İkiz, ilçe için derneklerin katkılarının çok önemli olduğunu kaydederek, 'Yapılan değerlendirmeler neticesinde inşallah 25 Mayıs Atatürk'ün Havza'ya gelişini kutlama etkinliklerine tüm derneklerimizi davet edeceğiz. Ne kadar çok derneğin desteğini alırsak Havzamızın sesi o kadar gür çıkar. Tüm Havza ve mahalle derneklerimizi Havza'ya bekliyoruz.' diye konuştu.

Bıyık da ilçenin tarihi ve coğrafi özellikleri gereği önemli bir noktada bulunduğunu belirterek, 'İlçemiz için elimizden geleni yapmak zorundayız. Havza bizim için olmazsa olmazımız.' dedi.

Şahin de İstanbul'da ilçeye iki kardeş belediye kazandırdıklarını dile getirerek, 'Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımız devam edecek.' ifadesini kullandı.

Kaynak: AA