Darıcalı Muhtarlar Bir Araya Geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen programda, Darıca ilçesindeki muhtarlarla bir araya geldi.

Kaymakam Ömer Karaman, Dudayev Parkı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıda, muhtarların vatandaşla devlet arasında önemli bir görev üstlendiğinin belirterek, Darıca'da 14 mahalle muhtarının heyecanla görev yaptığını söyledi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle ilçe genelindeki her alana hizmet götürdüklerini bildirdi.

Seçilmiş kişiler olarak mahalle muhtarlarının önemli misyon üstlendiğine dikkat çeken Karabacak, 'Hepimizin sorumlulukları var bu doğrultuda halkın sıkıntılarını bizlere ileterek çözümünü sağlıyoruz. Sizlere her zaman kapımız açıktır.' dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık da vatandaşlara en güzel hızmeti verebilmek için sık sık bir araşa geleceklerini dile getirerek 'Hep birlikte çalışarak mahallelerimizi cazibe merkezi haline getireceğiz.' şeklinde konuştu.

Daha sonra muhtarlar sorunlarını, taleplerini anlattı.

Kaynak: AA