Nikahları Uluabat Gölü'nde Kayıkta Kıyıldı

Bursa'nın doğal güzellikleriyle ünlü Gölyazı Mahallesi'nden kayıkla açılan bir çiftin nikah töreni göl ortasında yapıldı.

Bursa'da yaşayan Zerrin Sever ve Selahattin Kaya çiftinin nikahı, Uluabat Gölü'nde bir kayıkta kıyıldı.

Nilüfer Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, merkez Nilüfer ilçesi sınırları içinde yer alan ve doğal güzellikleriyle tanınan Gölyazı Mahallesi, turistlerin yanı sıra evliliğe ilk adımlarını atan çiftlerden de ilgi görüyor.

Belediyenin 'Ömür Boyu Mutluluğa İlk Adımı Gölyazı'da Atın' başlıklı kampanyasına katılan çiftlerden Zerrin Sever ve Selahattin Kaya'nın nikah töreni, göl ortasında bir kayıkta yahpıldı.

Nikah memuru Cemile Tosun tarafından kayıkta kıyılan nikah, renkli görüntülere sahne oldu. Sever ve Kaya, eşsiz doğal güzellikler arasında birbirlerine 'evet' dedi. Nikahın ardından bırakılan, balonlar gökyüzünü renklendirdi.

Çok heyecanlı ve mutlu olduklarını belirten Selahattin Kaya, aile olmanın önemini vurguladı.

Nikah için Gölyazı'yı tercih ettiklerini ifade eden Kaya, 'Nikah sırasında çok eğlendik. Çok heyecan verici oldu.' dedi.

Sever de bundan sonraki yaşantılarında Gölyazı'nın ayrı bir yeri olacağına işaret ederek, 'Böyle bir uygulamayı başlattığı için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e teşekkür ederiz.' açıklamasında bulundu.
Kaynak: AA