Genç kadını gece yarısı yarı çıplak sokağa attılar

Aydın’ın Nazilli ilçesinde, iddiaya göre, 3 kişi tarafından darp edilen kadın, yarı çıplak şekilde sokağa atıldı.

Genç kadını gece yarısı yarı çıplak sokağa attılar
Genç kadını gece yarısı yarı çıplak sokağa attılar
Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 03.00 sıralarında Fevzi Çakmak Caddesi'nde yerde baygın bir şekilde yatan yarı çıplak bir kadın bulundu. Genç kadını yol ortasında baygın gören mahalle sakinleri 112'ye bilgi verdi. 


Olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri, yaralı kadını Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Cadde üzerinde bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polisler, araçla kaçtıkları ileri sürülen şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Hayati tehlikesi olmayan 25 yaşındaki N.Y.'nin darptan dolayı dizlerinde ve bileklerinde zedelenme olduğu öğrenildi.

Genç kadını gece yarısı yarı çıplak sokağa attılar

SAATLERCE AĞLADI, 112 EKİPLERİ TESELLİ ETTİ

Ambulansla hastanenin acil servis girişinde içeri girmek istemeyen yaralı kadın, saatlerce ağladı. 112 ekiplerinin teselli ettiği kadın, acil serviste tedavi edildi. Darp edildikten sonra arabadan atılan genç kadın yaşadıklarını polise şu şekilde anlattı:

'Zonguldak'tan Nazilli'ye geldim. Burada cezaevinde yatan sevgilim var. Ben ziyaretine gelmiştim ama tartıştık ve ayrıldık. Daha sonra Nazilli'de otellerde falan kalmaya başladım. Bu gece tanımadığım 3 kişiyle alkol aldım. Gecenin sonunda arabada darp ettiler. Sonra sokağa atıldığımı hatırlıyorum. Alkollü olduğum için şahısları hatırlamıyorum.'
Kaynak: İHA