Çayıralan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden Sergi

Çayıralan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde kurs gören kursiyerler tarafından hazırlanan ürünler için sergi açıldı.

Çayıralan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veyis Altuntaş, Belediye Kültür Merkezi'nde açılan sergide yaptığı konuşmada, yıl sonu kurslar bazında el sanatları kurslarında, kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerin sergileneceğini söyledi.

Çayıralan’da Halk Eğitim Merkezi olarak mesleki ve teknik kurslar bünyesinde bilgisayar operatörlüğü kursu ile 25 kursiyerin katıldığını, el sanatları alanında 7 kursun açıldığını ve 78 kursiyerin katıldığını, sosyal kültürel kurslar kapsamında lise mezunlarına yönelik olarak destekleme ve yetiştirme kursu düzenlendiğini ve 25 kursiyerle programın tamamlandığını ifade eden Altuntaş, 'İlçe genelinde 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında açılan 25 kursta toplamda 550 kursiyerin kursları devam ediyor. Bu kursiyerlerimize de sergi sonrasında belgelerini vereceğiz.' dedi.

Sergi açılışına, Kaymakam Ömer Faruk Yüce, Çayıralan Belediye Başkan Vekili Necati Kaygısız, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Çayıralan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veyis Altuntaş ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA