Adana Büyükşehir Belediyesi Futbol Yaz Okulları İçin Kayıtlar Başlıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Futbol Yaz Okulları kayıtları 7-15 yaş arası çocuk ve gençler için, 23 Mayıs 2016 Pazartesi günü başlıyor. Tekin İncebaldır yönetimindeki Adana Büyükşehir Belediyesi Futbol Okulları, kayıtların ardından 27 Haziran 2016 günü faaliyete geçecek.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bu yıl 3.’sü açılacak Büyükşehir Yaz Futbol Okulları’nda binlerce çocuk ve gencin spor yapma olanağı bulacağını belirtti.

Sporun, çocukların bedensel ve ruhsal gelişiminde büyük önemi bulunduğunu ifade eden Başkan Hüseyin Sözlü, “Binlerce çocuk ve gencimize spor yapma imkanı sunuyoruz. Böylece onların bedensel ve ruhsal gelişimlerine, sosyal yönden güçlenmelerine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Spor yapan çocuklarımız kötü alışkanlıklardan da doğal olarak uzak duracaktır. Binlerce çocuğumuzun arasından, yetenekli olanların keşfedileceğinden, geleceğin sporcularının çıkacağından da çok ümitliyim. Adana’nın yetiştirdiği önemli sporculardan Tekin İncebaldır ve ekibinin, çocuklarımızı en iyi şekilde eğiteceğinden ve yönlendireceğinden şüphem yok” dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Yaz Futbol Okulları Koordinatörü Tekin İncebaldır ise böyle bir imkan sağlayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, Adanalılar adına teşekkür etti. İncebaldır, çocukların ve gençlerin spor yapmasının, boş zamanlarını değerlendirmede en iyi yöntemlerden biri olduğunu açıkladı.

Ücretsiz kayıtların alınacağı noktalar ve adresleri şöyle:

Seyhan ilçesi Emek Mahallesi Trafik Tescil Şubesi Karşısı, Barbaros Mahallesi Güney Park Stadı içi, Sarıçam ilçesi; Sarıçam Gençlik Merkezi, Yüreğir ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi, Ticaret Meslek Lisesi yanı TEDAŞ karşısı, eski Köy Hizmetleri binası içi, Büyükşehir Belediyesi Tesisleri, Kozan ilçesi; Kozan Belediyespor Tesisleri, Pozantı ilçesi; Pozantı Belediye Binası, Karaisalı ilçesi; Karaisalı Belediye Binası, Ceyhan ilçesi; Atatürk Caddesi, Vakıfbank üzeri, Gençlik Merkezi ve Feke ilçesi; İslam Mahallesi, Belediye Halı Sahası.
Kaynak: İHA