Havza'ya Tanıtım Turları

Havza ve Köylerini Sevenler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Ahmet Güngör, ilçenin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla daha önce gelmemiş olanlara ilçeyi gezdirdiklerini söyledi.

Havza ve Köylerini Sevenler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneğinin, Havza Belediyesinin katkılarıyla hayata geçirdiği proje kapsamında daha önce ilçeye gelmemiş ve Samsun'da yaşayan 100 kadın Havza'ya getirildi.

Derneğin kadın kolları tarafından organize edilen gezide kadınlar, önce kaplıcaya götürüldü daha sonra Havza Atatürk Evi, Yörgüç Paşazade Mustafa Paşa Camisi ve Kevser Cami Akıllı Parkı gezdirildi.

Güngör, yaptığı açıklamada, ilçenin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla ilçeye tur düzenlemeye başladıklarını belirterek, 'Amacımız ilçemizin tanıtımına katkıda bulunmak. Samsun'da yaşayıp Havza'ya gelmemiş pek çok hemşehrimiz var. İlkini düzenlediğimiz gezimizi bundan sonra da devam ettireceğiz. Organizasyonumuza destek veren Belediye Başkanımız Murat ikiz'e de teşekkür ederim.' dedi.

Gezide ziyaretçilere Güngör'ün yanı sıra derneğin kadın kolları başkanı Kumru Çiçek ve Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Faruk Çörekçioğlu da eşlik etti.

Kaynak: AA