Engelli Gencin Bayrak Sevgisi

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. yıldönümü Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde büyük bir coşku ile kutlandı. Törene katılan engelli bir gencin Türk bayrağına gösterdiği sevgi vatandaşları duygulandırdı.

Engelli Gencin Bayrak Sevgisi
Doğanşehir’de, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. yıldönümü nedeniyle tören yapıldı. Tören, saat 10.30’da Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı.

Bu sırada orada bulunan engelli bir gencin Türk bayrağına gösterdiği sevgi protokol başta olmak üzere tüm vatandaşlara duygulandırdı. Türk bayrağını bir kaç kez öpen genç daha sonra bayrağın karşısına geçerek saygı duruşunda bulundu.

Programa Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Askerlik Şube Başkanı Murat Işıldak, Sulama Birliği başkanı Abuzer Toprak, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende bir konuşma yapan Doğanşehir İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Altıntaş, Doğanşehir’de polis, halk dayanışmasını, düzenlenen tören sayesinde daha somut bir şekilde gördüklerini ifade ederek “Doğanşehir’deki bu huzur ortamının tüm Türkiye’ye yayılmasını ve ülkemizin huzura kavuşmasını temenni, ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA