Ceylanpınar'da Mehteran Gösterisi

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde, kaymakamlık ve belediyenin katkılarıyla kutlu doğum haftası münasebetiyle mehteran gösterisi düzenlendi.

Ceylanpınar'da Mehteran Gösterisi
Ceylanpınar çarşı merkezinde başlayan mehteran gösterisi, Hükümet Konağı bahçesinde kaldığı yerden devam etti. Gösteriye, Ceylanpınar ilçe Kaymakamı Ahmet Karatepe, Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Uzun, Emniyet Müdürü Mehmet Erol Duyar, şehit polis Memuru Feyyaz Yumuşak’ın babası Mustafa Yumuşak, şehit polis memuru Okan Acar’ın kardeşleri ve annesi Zehra Acar, çok sayıda Ceylanpınarlı katıldı.

Kutlu doğum haftası münasebetiyle düzenlenen mehteran gösteri öncesi konuşma yapan Ceylanpınar ilçe Kaymakamı Ahmet Karatepe, ‘’Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Vatan, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Biz tarihten önce vardık ve kıyamete kadar burada kalacağız. İşte bunun şahide mehteran burada bizim tarihimiz insanlık tarihi kadar eski ve köklüdür. Tarihimizin hiçbir aşamasında şan ve şeref dışında en ufak bir leke dahi bulunmamaktadır. Bizlere bu tarihi armağan eden ecdadımıza selam olsun. Biz öyle bir ecdadın evladıyız ki tüm mazlumların dünya üzerinde tüm ezilenlere bu coğrafyadaki Suriyeli kardeşlerimize her kesin umudu mazlumların umudu Türkiye Cumhuriyeti Devletidir’’ ifadelerini kullandı. Ceylanpınar ilçe Kaymakamı Ahmet Karatepe’nin konuşmalarının ardından mehteran gösteri tüm coşkusuyla devam etti.
Kaynak: İHA