Zonguldak Sağlık-Sen'den AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan'a Ziyaret

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Zonguldak Şube Başkan Vekili Kenan Agas, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili olan Bülent Turan’ın sağlık çalışanlarını önemsediklerini belirtti.

Zonguldak Sağlık-Sen'den AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan'a Ziyaret
Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Zonguldak Şube Başkan Vekili Kenan AGAS ve Eğitim ve Sosyal Hizmetler Sorumlu Başkan Yardımcısı Yiğit Osman DARICI, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili olan Bülent Turan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Sağlık çalışanlarının sorunları ve çözüm noktasında yapılması gerekenler konusunda bilgi ziyareti gerçekleştiren Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkan Vekili Kenan Agas, nezaket ziyaretinin çok samimi bir ortamda gerçekleştiğini ve AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili olan Bülent Turan’ın kendilerini çok iyi karşıladıklarını belirtti.

Önümüzdeki günlerde bu tür ziyaretleri artıracaklarını dile getiren Agas, “ Salık-Sen Zonguldak Şubesi olarak AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili olan Bülent Turan’a nezaket ziyaretinde bulunduk. Kendileri bizi çok samimi bir şekilde karşıladı. Bilindiği gibi sağlık sektöründeki sıkıntıların giderilmesi ve sağlık çalışanlarının çalışma koşullarının iyileştirilmesi yönünde bir dizi fikir alışverişinde bulunduk. Bize göstermiş olduğu sıcak ve samimi yaklaşımı son derece önemliydi. Sağlık çalışanlarının sorunlarının önemsenmesi bizleri heyecanlandırıyor. Açıkçası önemsendiğimizi gördük. Sağlık çalışanlarının sorunlarının çözümü noktasında da bu tür ziyaretlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: İHA