MHP İl Teşkilatından Gümüşhaneliler Derneği'ne Ziyaret

Eskişehir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatı, il merkezinde bulunan Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret ettiler.

MHP İl Teşkilatından Gümüşhaneliler Derneği'ne Ziyaret
Ziyareti, Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever, MHP Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Kadriye Alkan, MHP Seyitgazi İlçe Başkanı Recep Kılıçaslan ve yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdi. Gümüşhaneliler Derneği Eskişehir İl Başkanı Uğur Yücel ve yönetim kurulu üyeleri, MHP heyetini dernek kapsında karşıladılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Uğur Yücel, ileri bir tarihte iade-i ziyaret gerçekleştireceklerini söyledi.

Dernek hakkında da bilgiler veren Yücel, “Derneğimize kayıtlı 175 üyemiz var. Derneğimize kayıtlı olmayan ve Eskişehir’de yaşayan Gümüşhaneli sayısı binden fazla. Derneğimiz tarafından organize edilen tiyatro dalında projelerimiz bulunmaktadır. Eskişehir-Kütahya karayoluna yakın yerlere bin tane ağaç fidanı diktik. Eskişehir’de yaşayan Gümüşhanelilere devamlı iletişim halindeyiz” dedi.

MHP Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever ise, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “Eskişehir merkezde bulunan kurumlara, sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerimizi periyodik aralıklarla sürdürüyoruz. Eskişehir’de yaşayan Gümüşhanelilere tam desteğiz ve sorunları ile ilgileneceğiz. Eskişehir’de yaşayan Gümüşhanelileri çok seviyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA