Boğazlıyan'da Minikler Büyüklere Kitap Hediye Etti

Boğazlıyan Gazipaşa İlkokulu Öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan kitap okuma kampanyası kapsamında, park ve bahçelerde oturan vatandaşların yanına giderek ‘Ben Okuyorum Sen de Oku’ sloganı ile kitap hediye etti.

Boğazlıyan'da Minikler Büyüklere Kitap Hediye Etti
Eğitim ve öğretimdeki başarısının yanında sosyal faaliyetlere de büyük ağırlık veren Boğazlıyan Gazipaşa İlkokulu öğrencileri, kendi harçlıklarından ve hayırseverlerin de desteğiyle aldıkları yüzlerce kitabı halkla buluşturdu. Etkinliğe yolculuk yapacak vatandaşlardan başlayan minikler, ‘Biz Okuyoruz, Sizler de Okuyun’ mesajıyla kitap hediye etti. Daha sonra Cumhuriyet Meydanı’na geçen minikler parktaki vatandaşlara kitap dağıttı.

Miniklere teşekkür eden Gökhan Doğan, "Gerçekten duygulandım. Böylesi boş boş oturmaktansa kitap okumak en güzel alışkanlıktır. Miniklerimizin yapmış olduğu büyük hareket, bizleri mahcup etmenin yanında, en büyük eksikliğimizi de hatırlatmış oldular. Kendilerini kutluyor, idarecilerine de teşekkür ediyorum" dedi.

Gazipaşa İlkokulu Müdürü Duran Akdoğan, etkinliklerine katılarak büyük sürpriz yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ’a teşekkür ederek, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün kitap okuma kampanyasını okul dışına taşımak amacıyla öğrencilerimizle birlikte yolculuk yapan, ilçemizin park ve bahçelerinde oturan hemşehrilerimize kitap hediye ediyoruz. Böylelikle kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA