Midyat Müftüsü Bilik'e Kızılay'dan Plaket

Kızılay Güneydoğu Anadolu Kan Merkezi destek ve katkılarından dolayı Midyat İlçe Müftüsü Bilik'e plaket verdi.

Kızılay Güney Anadolu Kan Merkezi destek ve katkılarından dolayı Midyat İlçe Müftüsü Mehmet Şafi Bilik'e teşekkür plaket verdi.

Kızılay Güney Anadolu Kan Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı ve Planlama Sorumlusu Süleyman Koç, Midyat'ta yaptıkları kan bağışı kampanyalarında gösterdikleri destek ve duyarlılıktan dolayı Bilik'e plaket verme gereksimi duyduklarını söyledi.

Koç, 'İlçelerimizde değerli müftülerimiz ve idari amirlerimizin desteği çok oluyor. Bölgede kan bağışında ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Müftümüz Bilik'e, Midyat'ta yaptığımız faaliyetlerde, gösterdiği duyarlılık ve desteğinden ötürü plaket verdik.' dedi.

Bilik ise Kızılay'a destek vermeyi her şeyden önce vatandaşlık görevi olarak kabul ettiklerini belirterek, 'Kan gibi hayati önem sahip bir maddenin verilmesi için gerekli hassasiyetin gösterilmesi lazım. Başta personelimiz olmak üzere insanlarımızı teşvik ettik ve ediyoruz. Bütün kardeşlerimizi kan vermeye davet ediyorum. Bizi bu plaket ile onurlandırdıkları için Kızılay ve Süleyman beye teşekkür ederim.' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA