'Küçük Esnaf'a Büyük Ünlü Akını

Sezonun son komedi filmi ‘Küçük Esnaf’a, sinemaseverlerin yanı sıra sanat ve cemiyet dünyasından da ilgi büyüktü.

'Küçük Esnaf'a Büyük Ünlü Akını
Senaryosunu İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak’ın kaleme aldığı, Bedran Güzel’in yönettiği ‘Küçük Esnaf’ın gösterimine anahtar şeklindeki kartlarıyla giren davetliler, kahkaha dolu bir gece yaşadılar. Murat Boz, Sıla, Büşra Pekin, Murat Dalkılıç, Eser Yenenler, Emre Belözoğlu, Burak Kut ve Cansen Yeni, Fettah Can ve eşi Cansu Kurtcu, Seda Bakan, Şahin Irmak, Murat Eken, Burcu Kıratlı, Ayça Erturan, Bedük, İlker Kızmaz, Atalay Demirci, Bülent Emrah Parlak, Şinasi Yurtsever, Erdal Özyağcılar, Aydan Taş, Ahmet Dursun, Alper Saldıran, Begüm Örnek, Ceyhun Fersoy, Ayça Erturan, Bensu Soral ve Hakan Baş, Burcu Kıratlı, Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı, Görkem Sevindik, Gülsüm Alkan, İrfan Özata, Kısmetse Olur Serhan Fatma, Kıvanç ve Burak ve Bedük, Kan Yılmaz ve Sema Öztürk gibi isimler de ‘Küçük Esnaf’ı izlemeye gelenler arasındaydı.

“ÇOK EĞLENCELİ BİR İŞ ÇIKARDIĞIMIZA İNANIYORUZ”

Yönetmen Bedran Güzel ile filmin oyuncuları İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Gupse Özay, Cengiz Bozkurt, Cezmi Baskın, Kadir Polatçı , Demet Gül, Ali Çelik kımızı halı seramonisinde basınla bir araya geldi. Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Zeynep Koçak, “Çok eğlendik çekimler sırasında, her gün sete giderken büyük bir coşkuyla uyandık. Her günün sonunda içimize çok sindi” dedi.



"SETTE ÇOK BÜYÜK KAVGALAR ETTİK, BURAYA ZORLA GETİRİLDİM"

Gupse Özay’ın esprili bir dille yaptığı açıklamalarsa çok güldürdü:

“Ben hiç memnun değilim, hiç keyifli değildi. İbrahim Bey’le görüşmüyoruz, sette çok büyük kavgalar ettik. İnanılmaz rahatsızım. Buraya zorla getirildim. İlaçlarla ayakta duruyorum”.

Özay, “Muntazam bir yönetmen, harika senaristler, harika oyuncular. Gülmeyi çok seviyoruz, güldürmeyi çok seviyoruz. İnşallah her şey çok güzel olacak” dedi.



BÜYÜKAK: “CENGİZ ABİ FİLMDE FEDON’U OYNADI”

İbrahim Büyükak, Cengiz Bozkurt’un bronzlaşmasına atıfta bulunarak “Cengiz Abi filmde Fedon’u oynadı” deyince kahkahalar yükseldi. Bozkurt da, “Genç ve son derece yetenekli bir yönetmenimiz var. Çok iyi oyuncular var. Filmden son derece keyif alacağınıza inanıyoruz. Biz sevdik, siz de seversiniz inşallah” dedi.

Filmin yönetmeni Bedran Güzel de ilk filmini çektiği tüm ekibe, teşekkürlerini dile getirdi.

Salonları dolduran davetliler film bitiminde ‘Küçük Esnaf’ı dakikalarca alkışladı. Film boyunca atılan kahkahalar final sahnesinde dinmeyen alkışlara dönüştü.

BKM yapımı sezonun son komedisi ‘Küçük Esnaf’ 8 Nisan’da vizyonda olacak.

Kaynak: İHA