'Küçük Esnaf' 8 Nisan'da Vizyona Giriyor

Bedran Güzel'in yönettiği, İbrahim Büyükak ile Zeynep Koçak'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolleri paylaştığı 'Küçük Esnaf' 8 Nisan'da izleyiciyle buluşacak.

Kanyon AVM'de gerçekleştirilen filmin özel gösterimine katılan İbrahim Büyükak, çekimlerin eğlenceli geçtiğini belirterek, 'Zeynep'le bunu yazdık. Yönetmenimiz işin içine girdi. Çok kıymetli ustalarımız ve oyuncu arkadaşlarımız işin içine girdi ve çok eğlenceli ve güzel bir iş çıkardığımıza inanıyoruz.' dedi.

Büyükak, filmin gişesine ilişkin de iyi bir beklentileri olduğunu söyledi.

Zeynep Koçak, çekimler sırasında çok eğlendiklerini aktardı. Her gün sete giderken coşkuyla uyandığını kaydeden Koçak, 'Her günün sonunda, 'İşte budur, çok içimize sindi' dedik. İnşallah izleyenler de bizim gibi eğlenirler.' diye konuştu.

Filmde Büyükak ve Koçak ile başrolü paylaşan oyuncu Gupse Özay da, 'Harika bir yönetmen ve senaristler, oyuncu arkadaşlar. Gülmeyi ve güldürmeyi çok seviyoruz. İnşallah her şey çok güzel olacak.' ifadelerini kullandı.

Filmin yönetmenliğini üstlenen Bedran Güzel ise muhteşem bir ekiple çalıştığını söyleyerek, 'Benim ilk filmim ve hepsi bana çok yardımcı oldular. Hepsine çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah izleyenler de çok beğenir.' dedi.

- Filmin konusu

BKM Film imzası taşıyan yapımın konusu kısaca şöyle:

'Berhudar Bakır, 30'lu yaşlarda bir çilingirdir. Babası evi terk etmiş, annesi vefat etmiştir. Tek dayanağı iki arkadaşı Salih ve Özcan'dır. Bir türlü açılamadığı platonik aşkı Burcu'nun, bir gün dükkanına gelip başkasıyla evleneceğini söylemesi üzerine yıkılır. Bu yıkımın ardından babasının vefat ettiği haberini alır. Mafya babası Fahrettin, babasının kendisine 100 bin lira borcu olduğunu ve bunu 5 gün içinde ödemezse onu öldüreceğini söyler. Berhudar'ın bütün amacı bu parayı 5 gün içinde bulabilmektir. Bu sırada hayatına giren Avukat Ezel'in de mafya babası Fahrettin'le başının belada olması, ikisinin bir maceranın içerisine girmesine sebep olacaktır.'

Burak Kut, Büşra Pekin, Eser Yenenler, Murat Dalkılıç, şarkıcı Sıla ve Emre Belözoğlu gibi ünlü isimler de gösterimi izleyenler arasında yer aldı.

Kaynak: AA