Kız Öğrenciye Cinsel Taciz İddiası

Erzurum'un Pasinler ilçesindeki bir okulun müdür yardımcısı, kız öğrenciye cep telefonuyla cinsel içerikli mesaj gönderdiği iddiasıyla açığa alındı Kaymakam Ada: 'Adli soruşturma devam ediyor. İdari soruşturma kapsamında da kişi tedbir amaçlı açığa alındı'

Erzurum'un Pasinler ilçesindeki bir okulun müdür yardımcısı, kız öğrenciye cep telefonundan cinsel içerikli mesaj gönderdiği iddiasıyla açığa alındı.

İddiaya göre, ilçedeki bir lisede eğitim gören kız öğrenci G.K, bir süre önce annesine, okulda müdür yardımcısı olarak görev yapan E.T'nin kendisine cep telefonuyla cinsel içerikli mesaj gönderdiğini anlattı.

Mesajları gördükten sonra harekete geçen anne, okulun rehber öğretmenine durumu iletti.

Rehber öğretmenin de olayı polise bildirmesi üzerine okula gelen ekipler, öğrenci ve müdür yardımcısının ifadelerini aldı.

İlçe Kaymakamı Ali Ada, AA muhabirine yaptığı açıklamada, adli bir olay olduğundan kendilerinin de müdür yardımcısı hakkında idari soruşturma başlattıklarını bildirerek, 'İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirme yapıldı. Adli soruşturma devam ediyor. İdari soruşturma kapsamında da kişi tedbir amaçlı açığa alındı.' diye konuştu.
Kaynak: AA