Kartepe Bilgi Evi Öğrencilerinden Örnek Davranış

Kartepe Belediyesi Bilgi Evi öğrencileri, ihtiyaç sahibi yaşıtlarına ulaştırılmak üzere topladıkları oyuncak ve kıyafetleri Gönül Bağı Mağazası’na bağışladı.

Kartepe Bilgi Evi Öğrencilerinden Örnek Davranış
Kartepe Belediyesi’nin hayırsever vatandaşların desteğiyle çalışmalarına devam ettirdiği Gönül Bağı Mağazası yardımları kabul etmeye devam ediyor. Bilgi Evi üyesi öğrenciler de örnek bir davranış sergileyerek ihtiyaç sahibi çocuklar için temin ettikleri oyuncak ve kıyafetleri Gönül Bağı Mağazası’na bağışladı. Kartepe Uzunçiftlik Kaymakamlık karşısındaki prefabrikte konuşlanan Kartepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Gönülbağı Mağazası’na Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Bilgi Evleri’nden faydalanan 3 bin çocuk anlamlı bağışta bulundu. İhtiyaç sahibi yaşıtlarının yüzünü güldürmeye, içlerini ısıtmaya çalışan Kartepeli minikler topladıkları 14 koli oyuncak ve 66 koli kıyafeti Gönülbağı Mağazası yetkililerine teslim ettiler.

Gönül Bağı Mağazası Sorumlusu ve Kartepe Belediyesi Meclis Üyesi Nurdane Erişti beraberinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Ay ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Atilla Karagöz ile örnek bir yardım çalışması yapan çocukların bağışlarını teslim aldılar.

Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri Sorumlusu Ali Oktay, Bilgi Evi eğitmenleri ve üye çocukları mağazada görmekten mutluluk duyduklarını belirten belediye yetkilileri, “Gönül Bağı Mağazamız hayırsever kişi ve kuruluşların desteği ile her geçen gün daha çok kişiye ulaşmaktadır. Sizlerde bu çorbada bir tuz oldunuz. Katkınız için teşekkür ederiz” dediler.
Kaynak: İHA