Gazioğlu Konuklarını Taylıeli'nde Ağırladı

Balıkesir’in Burhaniye İlçesinde, 9 yıl önce Taylıeli köyüne yerleşen emekli Kültür Tarihi Uzmanı, Erdoğan Gazioğlu, Gençli Milli Takım eski oyuncularından Ercan Tunç’u evinde konuk etti.

Gazioğlu Konuklarını Taylıeli'nde Ağırladı
Çocukluk arkadaşı olan Ercan Tunç ile Kırıkkale’deki gençlik hatıralarını paylaşan, Gazioğlu, Tunç’un ilçe sporuna katkıda bulunacağını söyledi.



İlçeye 3 kilometre uzaklıktaki Taylıeli köyünde yaptığı karikatür çalışmaları ile adından söz ettiren Erdoğan Gazioğlu, Bahçelievler mahallesi Kemir Sitesinde oturan 62 yaşındaki esik sporcu Ercan Tunç’u konuk etti. İki arkadaşın Taylıeli buluşmasına Burhaniye İtfaiyesinden İsmail Avcı da katıldı.

Erdoğan Gazioğlu ile Kırıkkale Lisesinden okul arkadaşı olduğunu hatırlatan Ercan Tunç,” Lise arkadaşlığımızın yanında genç takımda beraber oynadık. Bu güne kadarda bağımızı koparmadık. Erdoğan hocanın sayesin de Burhaniye’ye yerleştim” dedi.

Konuklarına teşekkür eden Erdoğan Gazioğlu,” Ercan Tunç ile çocukluk arkadaşıyız. Biz Makine Kimya ruhu ile büyüdük. Ercan’ın buraya yerleşmesi çok önemli. Yararlı olacağına inanıyorum” dedi.

İsmail Avcı’da, Erdoğan Gazioğlu sayesinde Ercan Tunç’u tanıdığını kaydetti.

Kaynak: İHA