Başkan Dizer'den Teröre Karşı Birlik Ve Beraberlik Çağrısı

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, yaşanan terör olaylarına değinerek,"Türkiye’nin büyümesinden ve güçlenmesinden rahatsız olan güçler bu işleri daha da artıracak. Ama biz birliğimiz ve beraberliğimiz artırıp bir araya gelip dostluğumuzu artırdıkça buralara kimseler yanaşamayacak" dedi.

Başkan Dizer'den Teröre Karşı Birlik Ve Beraberlik Çağrısı
Tokat Valiliği Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği meclis toplantısı 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı Şehir Binbaşı Bozpınar Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıya Vali Yardımcısı ve Birlik Başkanı Bülent Karacan, İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, İl Genel Meclis Üyeleri ve merkez köy muhtarları katıldı.

Meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Karacan, amaçlarının tüm köylere eşit şekilde hizmetlerin dağıtılmasını sağlamak olduğunu söyledi.



Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer ise konuşmasında Türkiye’nin sıkıntılı ve zor bir süreçten geçtiğini belirterek, "Her gün televizyonlardan seyrediyoruz şehitlerimiz geliyor, gazilerimiz geliyor. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim. Bu süreçte bizlerin daha sıkı durması lazım. Omuzlarımızı birbirimize daha da sıkı yaklaştırmamız gerekiyor. Birliğimiz ve beraberliğimizi artırmak için. Bu ülke üzerinde emelleri olanlar, bu ülkeyi bölmek parçalamak isteyenler, bu ülkeyi güçsüz hale getirmek isteyenlerin ilk baş vurduğu şey terör, terör ile bu milleti yıldırmaya ve bu milletin birliğini, beraberliğini bozmaya çalışıyorlar. Ama tarihin hiçbir döneminde olamadığı gibi inşallah bu dönemde de milletimiz bu tür eylemlerin içerisine girenlere fırsat vermeyecek. Bu olaylardan şunu görüyoruz. Türkiye’nin büyümesinden ve güçlenmesinden rahatsız olan güçler bu işleri daha da artıracak. Ama biz birliğimiz beraberliğimiz artırıp bir araya gelip dostluğumuzu artırdıkça buralara kimseler yanaşamayacak’’ dedi.

Başkan Dizer, muhtarları çalışma arkadaşı olarak gördüklerini ifade ederek, "Muhtarlarımız köylerimizde bizim elimiz ayağımız olarak görüyoruz. Ve yaptığımız çalışmaların tamamında 1. müracaat ettiğimiz yer fikrini aldığımız yer muhtarlarımızdır. Onlar köylerinin sıkıntılarını taleplerini bizlere iletiyorlar, bizler de kaynaklarımız ölçüsünde bu sıkıntıları dertleri ortadan kaldırmak için çalışıyoruz. Kapımız herkese açık" diye konuştu.

Başkan Dizer’in konuşmasının ardından yapılan seçimde Köylere Hizmet Götürme Birlik Encümenliği’ne Salih Yıldırım, Halil İbrahim Uzun, merkez köy muhtarlarından ise Mustafa Uzun ve Adnan Eren seçildi.
Kaynak: İHA