Aydın'da Trafik Kazası Açıklaması 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Aydın'da Trafik Kazası Açıklaması 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı
Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında Horsunlu ve Gencelli arasındaki Aydın-Denizli karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Buharkent ilçesinde özel bir firmada çalışan evli ve iki çocuk babası Mehmet Orbay (51), Kızıldere Mahallesi’nde oturan Kamil Kabus’dan (45) tarla satın aldı. Mahalle kahvesinde buluşan taraflar, Nazilli’de tapu teslim işlerini halletmek ve bankadan para çekmek için Nazilli’ye gelmek istedi.

Orbay’a ait 35 NPD 91 plakalı otomobile binen Kamil Kabus yola çıkacağı sırada aynı mahallede oturan evli ve iki çocuk babası Hüseyin Horzum (62) da Kuyucak ilçesinde ineceğini belirterek otomobile bindi. Nazilli’ye doğru yola çıkan otomobil Gencelli kavşağında aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Önce kavşakta bulunan döner adaya çıkan otomobil daha sonra orta refüje çıktı. Yaklaşık yüz metre taklalar atarak sürüklenen otomobilde yolcu olarak bulunan Kabus ve Horzum camdan fırladı. Kazayı gören diğer sürücüler 112 sağlık ekipleri ile jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobilden fırlayan evli ve iki çocuk babası Kamil Kabus ve Hüseyin Horzum’un olay yerinde hayatlarını kaybettiğini belirledi. Kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü Orbay ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Nazilli Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

HIZ GÖSTERGESİ 200’DE TAKILI KALDI

Kazanın ardından Nazilli Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemede kilometre göstergesinin 200’de takılı kaldığı görüldü.

Kazayı duyan aile yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

Kazayla ilgili olarak jandarma soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA