Hassa'da 'Pilav Günü' Etkinliği

Hatay’ın Hassa ilçesindeKİ Hatsaş A.Ş Ortaokulu pilav günü etkinliği düzenlendi.

Hassa'da 'Pilav Günü' Etkinliği
Hassa Hatsaş A.Ş Ortaokulu Okul Aile Birliği ve okul idaresi tarafından ilçede ilk kez düzenlenen “pilav günü” etkinliği yoğun ilgi gördü.

Okul Aile Birliği Başkanı Aysun İlkbahar, veliler eğitimin üç ana dinamiklerinden birini oluşturduğunu belirterek, "Bu amaçla okulumuzda daha etkin olabilmek birlik ve beraberliğimizi tesis etmek kaynaşmayı sağlamak amacıyla ilk kez okul olarak “pilav günü” düzenledik" dedi.

Velilerin öğrencilerin başarılarını ve başarısızlıklarını paylaşmalarını gerektiğine vurgu yapan Hassa Kaymakamı Mustafa Pala, "Velilerin ilgisizliğinden hep yakınırız. Fakat bu ilgiyi sağlamakta bizim elimizde. Bu tür etkinlikler daha sık yaparak velilerimizi okula çekmeliyiz. Birlik ve beraberliği, kaynaşmayı temin etmeliyiz bunu da sağlayacak olan okul idaresi ve öğretmenlerimizdir" dedi.

Müsabaka ve etkinliklerde başarı gösteren öğrencilere ödüllerinin verildiği etkinlik, pilav dağıtımın ardından sona erdi.

Etkinliğe Belediye Başkanı Abdurrrahman Demirel, Garnizon ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı Nuri Dilek, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Ateş, kurum amirleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: İHA