9 Stil Sahibi 'Enza Home Book'ta Buluştu

Enza Home, Mimarlık, Moda ve Tasarım Danışmanlığı konularında 9 stil sahibi kişinin önerileriyle oluşturduğu Ulaşılabilir Tasarım ve Ev Dekorasyon Rehberliği sunan Enza Home Book projesini hayata geçirdi.

1 Milyon adet basılarak Türkiye genelinde evlere ücretsiz ulaştırılacak ve dijital platformlarda yer alacak Enza Home Book, Yataş tarafından İstanbul Four Seasons Hotel'de basın toplantısında tanıtıldı.

Enza Home'un kuruluşu ve büyümesine ilişkin bilgiler veren Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, 'Enza Home, sadece bir mobilya markası değil, bir ev için beyaz eşya haricindeki neredeyse tüm eşyalarını bünyesinde bulunduran bir marka. Enza'nın mobilya, yatak, ev tekstili portföyüne bu yıl halı ve aydınlatma koleksiyonunu ekledik. Müşterilerimizden çok büyük bir beğeni alıyoruz ki son 4 yılda sektörün en çok büyüyen markalarından biri olduk.' dedi.

Öztaşkın, müşterilerinin evlerini daha güzel dekore etmeleri için Enza Home Book projesini geliştirdiklerini, hem yurt içinde hem yurt dışında beğeni göreceğini düşündüğünü söyledi.

Öztaşkın, cirolardan daha ziyade, çözüm ortağı olmaya çalıştıklarını belirtti.

Mimarlık, moda, tasarım danışmanlığı konularında başarılı çalışmalara imza atmış 9 stil sahibi ismi bir araya getirip Mayıs 2015'te iş birliği yapan Enza Home, her bir tasarımcıdan Enza 2016 koleksiyon ürünleri için mekan tasarlamalarını istedi. Bu mekanlar fotoğraflanarak tasarımcıların dekorasyon önerileriyle Enza Home Book kataloğu hazırlandı.

1 milyon adet basılan Enza Home Book, Türkiye genelinde evlere ücretsiz olarak ulaştırılarak, dekorasyonseverlere yaşam alanlarında ihtiyaç duydukları konfor ve şıklığı bir araya getiren öneri kitabı olacak.

Yataş Grup Pazarlama Direktörü Nevzat Yıldız ise çalışmalara 2015 yılı mayıs ayında başladıklarını, yaratıcı ve eğlenceli bir uygulama ile projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Yıldız, 'Enza Home Book, ev dekorasyon rehberliği marka stratejisi adımlarımızdan birisi. Enza ürünlerinin modern ve ulaşılabilir tasarımları yanında tüketiciye evlerini dekore ederken fikir de vermesini hedefledik. Projenin hazırlık aşamasında kullanıcılarına dekorasyona dair kolayca uygulanabilecek, yenilikçi fikirler vermesi amacıyla kura ile seçtiğimiz Enza Home ürünleri, 9 özel konuğa kendi vizyonları ışığında stilize mekanlar tasarlamaları için verildi.' diye konuştu.

Yıldız, Enza Home Book projesini yepyeni konular ve farklı dekorasyon hizmetleri ile gelecek yıllarda da çok daha büyütmek istediklerini söyledi.

Enza Home Book projesinde, Alaim-i Sema ve Spaceworks Danışmanlık Kurucusu Mimar ve Tasarım Danışmanı Aslıhan Ekitmen, Moda Tasarımcısı Burçe Bekrek, Manifesto İletişim Kreatif Direktörü Füsun Altıner, Fikr-i GG Marka ve Mekan İletişimi Tasarım Danışmanı Göktuğ Güngör, Edda İstanbul Mimar & İç Mimarı Eda Güney, İTÜ Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülname Turan, 1217 Design Mimarı Hale Şener, EscapeFromSofa Tasarım Direktörü Mahmut Kefeli ve KRN Mimarlık CEO'su Sinan Kuran yer aldı.

2016 trend ve dekorasyon önerilerinin de bulunduğu Enza Home Book'un ilk baskısı, nisan ayında Enza Home mağazalarının bulunduğu şehirlerde ücretsiz olarak evlerin kapılara dağıtılacak. Ayrıca Enza Home Book'a dijital platformlardan da erişilebilecek.

Kaynak: AA