70 Yaşında Canlı Yayına Bağlandı Hayatı Değişti

15 yıldır nefes darlığı çeken 70 yaşındaki İzmirli Necmiye Taşkın, canlı yayında soru sorduğu ve şikayetini anlattığı Doç. Dr. Cüneyt Narin sayesinde hastalığından kurtuldu.

70 Yaşında Canlı Yayına Bağlandı Hayatı Değişti
Necmiye Taşkın, yerel bir televizyonda Egepol Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Cüneyt Narin’in konuk olduğu programa canlı yayında bağlandı. 15 yıldır nefes darlığı ve kalp rahatsızlığı çeken Taşkın, yayında Dr. Narin ile konuştu.

Doç. Dr. Cüneyt Narin, daha sonra 70 yaşındaki Taşkın’ı muayene etmek istedi. Programdan sonra Taşkın’ı muayene eden Dr. Narin, 70 yaşındaki hastanın ciddi bir sağlık sorunuyla karşıya karşıya kaldığını tespit etti.

ALTI SAAT SÜREN ÜÇ FARKLI AMELİYAT GEÇİRDİ

Geçirdiği romatizma hastalığına bağlı olarak, kalp kapakçığında kireçlenme ve daralma ortaya çıkan, kalp ritmi ve kan akışında bozulma olan Necmiye Taşkın, Egepol Hastanesinde Doç. Dr. Cüneyt Narin ve ekibi tarafından toplam altı saat süren üç farklı operasyon geçirdi. Necmiye Taşkın’ın, oldukça riskli bir operasyon yaşadığını ifade eden Doç. Dr. Narin, “Katıldığım televizyon programında bana ulaşan Necmiye Hanıma birkaç soru sordum. Daha önce romatizma rahatsızlığı geçirdiğini öğrendim. Kendisinde romatizmaya bağlı olarak kalp kapakçığında sorun bulunuyordu. İlk etapta, akciğerinde bulunan pıhtı sorunu için iğne tedavisi uyguladık. Sonra kendisine, hem yapay kalp ameliyatı, hem anjiyo, hem de ritm düzenleyici tedavileri uyguladık. Kendisi çok şükür sağlığına kavuştu. Bundan sonra 3 ay kan sulandırıcı ilaç tedavisi görecek” diye konuştu.

Ameliyattan sonra eski sağlığına kavuşmanın sevincini yaşayan Necmiye Taşkın da, Doç. Dr. Cüneyt Narin ve Egepol Hastanesine teşekkür etti.
Kaynak: İHA