Liseli Gençlere Farkındalık Eğitimi

Adana Kent Konseyi Engelli Meclisi “Engelsiz Adana” kapsamında farkındalık eğitimlerine devam ediyor.

Liseli Gençlere Farkındalık Eğitimi
Adana Kent Konseyi Engelli Meclisi, Adana Cobanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine, dezavantajlı bireylerle ilgili farkındalık ve iletişim eğitimi verdi. Çobanoğlu Ticaret Lisesi Konferans Salonu’nda verilen eğitime çok sayıda öğrenci katıldı.

Adana Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Ali Duran Karakaya ile Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. İsmail Güneş tarafından verilen eğitime liseli öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. İsmail Güneş, engelli meclisi olarak farkındalık eğitimlerine devam edeceklerini söyleyerek, toplumun dezavantajlı bireyleriyle ilgili algıda değişimin çok önemli olduğunu belirtti.

Adana Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Ali Duran Karakaya da, farkında olmadan fark oluşturmanın mümkün olmadığını belirtti.

Karakaya, kendilerine ev sahipliği yapan okul yöneticilerine, öğretmenlerine ve eğitime katılan öğrencilere teşekkür etti.
Kaynak: İHA