Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal Açıklaması

Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, iki yılda Boğazlıyan’ın yüzyıllık hayalini gerçeğe dönüştürecek projelere imza attıklarını söyledi.

Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal Açıklaması
Boğazlıyan İlçe Belediye Başkanı Hamdi Erdal, bir basın toplantısı düzenleyerek iki yıllık çalışmalarını değerlendirdi. Az zamanda çok iş yapmanın ve verdikleri sözleri kısa sürede gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Erdal, “Son üç yılda da, belediyecilik hizmetlerinin yanında, sosyal ve kültürel açıdan gelişmiş, yaşanılabilir bir şehir bırakmanın gayreti içerisinde olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

2014 Nisan ayından itibaren Boğazlıyan’da içme suyu başta olmak üzere, kentsel dönüşüm, çevre düzenlemesi, park çalışmalarını hemen başlatıp şehri adeta şantiyeye çevirdiklerini aktaran Erdal, "Sosyal ve kültürel çalışmalarda büyük mesafeler aldık. Boğazlıyan’ımız şimdiden bölgenin parlayan yıldızı haline geldi. Amacım, sorunsuz, yaşanabilir bir şehir oluşturmak. Böylece sadece Boğazlıyan’a değil tüm bölgeye her açıdan fayda sağlayacağız. 4 Nisan 2014 tarihinde mazbatamızı alıp göreve resmen başladığımız günden itibaren tüm mesaimizi Boğazlıyan’ımızın en acil sorunlarından başlayarak çözmeye çalıştık. Gecemizi gündüzümüze katarak, 2 yıl içerisinde, seçim öncesinde vermiş olduğumuz ve kimilerine göre hayal olarak nitelendirilen büyük projelere tek tek hayatiyet kazandırdık. İlçemizin 100 yıllık su sorununu çözdük. Kentsel dönüşüm projesini hayata geçirdik. Belediye binası ve sosyal tesislerin yan ısıra, konut ve işyerlerinin bulunduğu modern yapıdaki binalar, 2017 yılı içerisinde tamamlanmış olacak. Buradan da bizlere desteklerini esirgemeyen ve her fırsatta ilçemize kadar gelerek incelemelerde bulunan TOKİ Başkanımız M. Ergün Turan’a teşekkür ediyorum. İnşallah TOKİ yatırımlarımız da bunlarla kalmayacak, ilçemize yeni yatırımlara kavuşturacaktır. Park ve bahçeler konusunda en fakir ilçelerden birisi olan Boğazlıyan’ımızı belediye imkanlarımız ve hayırsever iş adamlarımızın da destekleriyle neredeyse tüm mahallelerimizi park ve oyun gruplarıyla süsleyip onların hizmetlerine sunduk. Bu sayı bizim için yeterli olmadığını biliyoruz. İnşallah geride kalan 3 yıllık süre içerisinde uygun bulduğumuz her bölgeyi parklarla donatacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA