Başkan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen nisan ayı muhtarlar toplantısı yapıldı. Toplantıda mahallelerde yaşanan sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un yanı sıra Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ, Taner Uslu, Kemal Orman, Turgay Kaya, Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, Bodrum genelinde görev yapan mahalle muhtarları ile Bodrum Belediyesi birim müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Mehmet Kocadon tüm koşullarda çalışmaya devam edeceklerinin altını çizerek şunları söyledi: “Bazı zorlu süreçlerden hep beraber geçeceğimize inanıyorum. Ne olursa olsun bizler seçilmiş insanlarız ve hangi koşulda olursak olalım asla yılmadan azimle çalışmaya devam edeceğiz, hizmet yapma anlayışımızdan vazgeçmeyeceğiz.”

“İSTER UZUN İSTER KISA YAŞA ÖNEMLİ OLAN BIRAKTIĞIN İZLERDİR.”

Ne yaşanırsa yaşansın her şeyin geçici olduğunu ifade eden Başkan Kocadon, “On sekiz yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Bodrum yarımadasına birçok hizmetimiz oldu. Burada izlerimiz var. Ne olursa olsun hizmetlerimize devam edeceğiz. Çünkü halkımın mutluluğu benim mutluluğumdur. Ben, güzel enerjilerle besleniyorum. Kiminiz beni doğduğum günden beri tanıyor kiminiz de görevim sürecinde tanıdı. Ben, insanlara iyi ya da kötü; zengin ya da fakir; kadın ya da erkek olarak değil insan olarak bakarım. Benim için önemli olan tek şey insanlarda bıraktığım izlerdir. Çünkü ister uzun yaşayalım ister kısa yaşayalım. Önemli olan tek şey bıraktığımız izlerdir.” dedi.

“SİZLERLE OLMAK BİZE MUTLULUK VERİYOR.”

Muhtarlarla olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Kocadon, “ Sizdeki güzel enerji ve birlik beraberlik bizleri mutlu ediyor. Sizler mahallenizdeki vatandaşlarla bire bir görüşebiliyorsunuz. Vatandaş önce sizlere geliyor. Bu nedenle bizler için çok önemlisiniz ve sizlerle olmak bize mutluluk veriyor.” dedi.

Bodrum’un sezona hızlı bir şekilde hazırlandığına vurgu yapan Başkan Kocadon, mahalle muhtarlarından, belediye bünyesinde yapılmasını talep ettikleri işleri iletmeleri halinde ihtiyaçların ivedilikle giderileceğini de belirtti.

Başkan Mehmet Kocadon, ilçe genelinde görev yapan muhtarların taleplerini dikkatle dinleyerek ilgili birim müdürlerine de gerekli talimatları verdi. Talep ve önerilerini not alan birim müdürleri ayrıca merak edilen konularla ilgili de bilgilendirmeler de yaptı.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda yaz sezonu değerlendirmeleri dışında asfalt çalışmaları, kaldırımlar, çocuk parkları, güvenlik ve alınacak önlemler gibi birçok konuya da değinildi.

Toplantının sonunda muhtarlar, her konuda göstermiş oldukları desteklerden dolayı Başkan Mehmet Kocadon’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA