KTO Meclis Başkanlığına Gülsoy Seçildi

Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanlığına Ömer Gülsoy seçildi.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Meclis Başkanlığına Ömer Gülsoy seçildi.

KTO binasında gerçekleştirilen ve iki adayın yarıştığı seçimde, 47 oy alan Ömer Gülsoy meclis başkanı seçildi. Diğer aday Mustafa Ay ise 45 oyda kaldı. Meclis başkan yardımcısı ise Mehmet Selvi oldu.

Gülsoy, başkan seçildikten sonra yaptığı konuşmada, hiçbir gerginliğe hiçbir ayrımcılığa fırsat vermeden birleştirici olacağını söyledi.

Herkesi kucaklayıcı ve herkese aynı mesafede olduklarını ifade eden Gülsoy, şöyle devam etti:

'Burasının bir ticaret odası olduğunu, ticaret erbablarının, iş adamlarının üyesi olduğu ve onların temsilcilerinin oluşturduğu bir meclis olduğunu söylemiştik. Bundan sonra bu meclis iş adamlarının meclisidir. Ticaret odasının saygınlığını bir üst seviyeye çıkarmak için elimden gelen gayreti göstereceğimi bilmenizi isterim. Bundan sonraki süreç içerisinde inşallah hep birlikte ortak akılla yönetimimizle meclisimizle divanımızla ve sizlerle çok daha iyi görevler yapmak için elimden gelen gayreti göstereceğimi bilmenizi istiyorum.'

'Fetullahçı Terör Örgütü/Parelel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)' operasyonu kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Kayseri Ticaret Odası (KTO) Meclis Başkanı Mehmet Filiz, üyelerden gelen talep üzerine görevinden istifa etmişti.

Kaynak: AA