Kayserigaz'a Altın Vana Ödülü

Kayseri’ye değer katan hizmetleri ve standardı hiç düşmeyen kalitesi ile sektöründe başarı hikâyeleri oluşturmaya devam eden Kayserigaz, “Altın Vana Doğalgaz Piyasası Başarı Ödülü”ne layık görüldü.

Kayserigaz'a Altın Vana Ödülü
Verimli ve yenilikçi ürünlerin yanı sıra şirketlerin sosyal sorumluluk alanında yaptıkları faaliyetleri dikkate alınarak verilen Doğalgaz ve Elektrik Piyasaları başarı ödülleri 31 Mart gecesi sahiplerini buldu. 6. Türkiye Enerji Zirvesi kapsamında 31Mart’da, Gas & Power Gazetesi tarafından, İstanbul’da düzenlenen 2016 yılı Altın Vana Doğalgaz Piyasası Başarı Ödüllerinde EWE Grup şirketlerinden biri olan Kayserigaz, “Altın Vana” ödülünü almaya hak kazandı. Sürdürülebilir sosyal sorumluluk bakış açısını “Sektöre ve Tüm Paydaşlarına İlham Veren Marka Olmak” vizyonuyla birleştirerek halkın ihtiyaçları doğrultusunda şehre sunan Kayserigaz, 12 yıllık tarihi serüveninde bir başarıya daha imza attı.

Altın Vana Doğalgaz Piyasası Başarı Ödüllerinde Kayserigaz, 2015 yılında gerçekleştirdiği “Dünya Engelliler Günü ve Yaşlılara Saygı Haftası” kurumsal sosyal sorumluluk projesiyle “Altın Vana” ödülüne layık görüldü.

Proje boyunca Kayserigaz, birçok etkinliğin dışında bırakılan engelli vatandaşlara, toplumun bir parçası olduğunu göstererek hayata tutunmalarına katkı sağlamayı hedefledi. Toplumdaki her bireyin birer engelli adayı olduğuna işaret ederek hayattaki engelleri en aza indirgemek, kendilerinin ve ailelerinin yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yaşama sevinçlerinin arttırılması umuduyla 10 engelli vatandaşa akülü sandalye hediye edildi. Kayserigaz’ın en yaşlı aboneleri evlerinde ziyaret edildi. Her insan için farklı bir mana ve önem ifade eden yaşlılık döneminde; yaşlıların bir gününe ortak olmak ve toplumun en tecrübeli kesimi olan yaşlılarımızın unutulmaması, yalnız bırakılmaması ve onlara her daim saygı gösterilmesi gerektiğini vurgulamayı hedefledi.

6. Türkiye Enerji Zirvesi’nde ödüller, Enerji Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz tarafından, sektör temsilcilerine takdim edildi. Ödülünü Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz’ın elinden alan Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, yaptığı açıklamada “Altın Vana Doğalgaz Piyasası Başarı Ödülleri” doğalgaz piyasasında oldukça önemli ve prestijli ödüllerdendir. Kayserigaz olarak Kayseri iline sadece sorunsuz ve güvenli gaz arzı sağladığımız için değil ayrıca gerçekleştirdiğimiz kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile de almış olmamız sevindirici. Bu ödülün kazanılmasında büyük emeğe ve başarıya sahip olan Kayserigaz Ailesi adına bu ödülü almaktan mutluluk duyuyorum. Kayserigaz’ın başarılarına bir yenisini daha eklemiş olmaktan son derece gururluyuz.” dedi.

Kaynak: İHA