İstikbal Bayileri 'Gücünü Hisset' Teması İle Bir Araya Geldi

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak: “İstikbal, 2016’da bin kişiye istihdam oluşturacak ve yüzde 12 büyüyecek.”

İstikbal Bayileri 'Gücünü Hisset' Teması İle Bir Araya Geldi
Yarım asırlık tecrübesi ile Türkiye’nin lider mobilya markası olan İstikbal, ‘Gücünü Hisset’ teması ile bayileri geleneksel bayi toplantısı kapsamında bu yıl Antalya’da bin iş ortağı ile bir araya geldi. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, açılış konuşmasında, “Güçlenen yönetim yapısı ile hedef büyüttük.” dedi.

Firmalarının mobilya sektöründe yurt içinde 2 buçuk milyar TL ciro elde eden ve Türkiye’nin bitmiş ev mobilyası ihracatının yüzde 25’ini kendi başına karşıladıklarını söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Boydak, “Sorumluluk duyduğumuz ülkemiz, çalışanlarımız, bayilerimiz ve iş ortaklarımızla Türkiye ekonomisine kazandırdığımız küresel markalarımızın sürekli gelişimini desteklemek, işlerimize odaklanmak, iş verimliliği ve faaliyet sürekliliğinin kesintiye uğramaması için hepinizin bildiği gibi yakın zamanda büyük bir kan değişimi yaşadık. Bu değişim ile 8 sektörde 41 şirketiyle Türkiye ekonomisine katkı sağlayan Boydak Holding olarak hedeflerimizi de büyüttük” diye konuştu.

Diğer taraftan ülke ekonomisine olan güvenlerini belirterek bu bağlamda bayilerden yüksek düzeyde performans beklediklerini, kamuya olan sorumluluk bilinci ile bütün bayilerin işlerine odaklanarak faaliyetlerine devam etmelerini ifade etti.

2016’DA 40 YENİ MAĞAZA

2016 yılında yüzde 12 büyüme hedeflediklerini de kaydeden Mustafa Boydak, 40 yeni mağaza ile bin istihdam gerçekleştireceklerini de kaydetti.

İstikbal’in Avrupa’nın en büyük üretim tesisine sahip mobilya markası olduğunun altını çizen Mustafa Boydak, bu yıl İstikbal ile yurtiçi ve yurtdışında toplam 50 yeni mağaza açacaklarını da sözlerine ekledi. Markanın 2016’daki büyüme hedefi çerçevesinde doğrudan ve dolaylı olarak ilave bin kişilik istihdam gerçekleştireceğini belirten Boydak, İstikbal’in sektördeki ayrıcalıklı konumunun sadece ciro ve rakamsal verilerden değil; moda, tasarım, yenilikçilik gibi çok yönlü üstünlüklerden kaynaklandığını ifade etti.

2016 yılı için hazırlanan yeni ürünlerin hızla değişen ve gelişen ülkemizin mobilya sektöründeki temsil yüzünü oluşturduğunu belirten Mustafa Boydak şöyle devam etti:

İstikbal bizim gözbebeğimiz. Sadece cirosal anlamda değil, modaya yön verme, ilkleri hayata geçirme anlamında da her zaman lider… Türkiye’deki hatta yakın bölgelerdeki mobilya modasının en büyük öncüsü İstikbal. Bilindiği gibi markamızla 2023 hedeflerimiz doğrultusunda dünyanın en büyük mobilya üreticileri arasında ilk 3’te yer almak için çalışıyoruz. Bu hedef doğrultusunda İstikbal bu yıl 150 milyon dolar ihracat gerçekleştirmiş büyük bir marka.”

Antalya’da dört gün süren etkinlikte İstikbal bayileri 2016 yılı için hazırlanana yeni ürünleri detaylı bir şekilde inceleme fırsatı buldu. Diğer taraftan 2016 ve gelecek yıllara ilişkin markanın stratejisi ve hedefine yönelik marka üst yönetiminden bilgiler aldı.
Kaynak: İHA