Başkan Mustafa Koca Açıklaması Üniversite Öğrencilerini Birer Kültür Elçisi Olarak Görüyoruz

Kütahya’nın Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören’i makamında ziyaret etti.

Başkan Mustafa Koca  Açıklaması Üniversite Öğrencilerini Birer Kültür Elçisi Olarak Görüyoruz
Dumlupınar Üniversitesi Genel Sekreteri İsmail Bayram ve Dumlupınar Üniversitesi’ne bağlı Emet Meslek Yüksekokulu (EMYO) müdürü Hasan Bircan’ın da katıldığı ziyarette, Emet Meslek Yüksekokulu’nun sorunları ve açılması planlanan bölümler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan Rektör Prof. Dr. Remzi Gören, Dumlupınar Üniversitesi’nin her geçen gen gün öğrencisi ve öğretim görevlisi ile daha da büyüdüğünü söyledi.



Üniversite olarak ilçelerde bulunan meslek yüksekokullarına büyük önem verdiklerini belirten Rektör Gören, Emet Meslek Yüksekokulu’na Sosyal Hizmetler ile Acil Durum ve Afet Yöneticiliği bölümlerinin açılması kararının senatodan geçtiğinin müjdesini verdi.

Rektör Gören ayrıca, Emet Meslek Yüksekokulu’na bir kafeterya yaparak, öğrencilerin hizmetine sunan Başkan Koca’ya teşekkür etti.

Başkan Mustafa Koca, "Yerel yönetimler olarak üniversite için üzerimize düşeni her zaman yapıyoruz. Bundan sonrada yapmaya hazırız. Okulumuz ve öğrencilerimiz için her türlü araç, gereç ve sosyal etkinlik için gereken destekleri veriyoruz. Son olarak öğrencilerimize ve okulumuza yakışır bir kafeteryayı Emet Belediyesi olarak yaptık. Öğrencilerimizi ilçemizin birer kültür elçisi olarak görüyoruz. Mezun olduktan sonra evlerine döndüklerinde her zaman buradaki güzel günlerini anlatacaklarını umuyoruz" diye konuştu.

Başkan Koca, ziyaret sonrası Gören’e çini tabak hediye etti. (MS-EFE)
Kaynak: İHA