Altındağlıların 'Pazar Buluşmaları'

Altındağ belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Gerçekleştirdiğimiz bu programlarla dostluk ve komşuluk bağları güçleniyor. İhtiyaçlara yönelik adımlar attık, bunların hepsi sizin için. Sizin daha iyi şartlarda yaşamanız için" dedi.

Altındağlıların 'Pazar Buluşmaları'
Altındağ Belediyesi tarafından 8 yıldır düzenlenen pazar buluşmaları sürüyor. Ulucanlar yarı Açık Cezaevi ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen kahvaltılarda her hafta farklı mahallelerden misafirler ağırlanıyor. Altındağlı vatandaşların bu haftaki misafirleri, Aktaş ve Plevne Mahallesi sakinleri oldu.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen programda yaklaşık 500 kişi aynı sofrayı paylaştı. Altındağlıların ‘İçimizden biri’ dediği Tiryaki, herkesle tek tek ilgilendi.

Tiryaki, hemşehrileriyle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğuna ve kahvaltıların önemine dikkat çekerek, günümüzde insanların bir selamı dahi esirgediğini ifade etti.

Tiryaki, gerçekleştirdikleri bu programlarla dostluk ve komşuluk bağlarının güçlendiğini, ilçede sağlam temeller üzerine kurulan büyük bir aile olduklarını kaydetti.

Tiryaki, “İhtiyaçlara yönelik adımlar attık, bunların hepsi sizin için. Sizin daha iyi şartlarda yaşamanız için” dedi.

Tiryaki, Altındağ’daki değişime dikkat çekerek parklarıyla, spor tesisleriyle, kültür merkezleriyle, yollarıyla, sağlık ocaklarıyla, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilçenin bambaşka bir görünüme kavuştuğunu belirtti.

İlçedeki yükselişin devam edeceğini aktaran Tiryaki, Altındağ’ın son 10 yılda çok değiştiğini söyledi.

Kaynak: İHA