Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden Özel Güzide Bakım Merkezi'ne Teşekkür Belgesi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nce yaşlılar ve engelliler konusunda başarılı çalışmalara imza atan Özel Güzide Bakım Merkezi’ne teşekkür belgesi verildi.

Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden Özel Güzide Bakım Merkezi'ne Teşekkür Belgesi
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şermil Zil, Özel Güzide Bakım Merkezi’nin başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, söz konusu bakım merkezinin özellikle yaşlılar haftası ve kadınlar günü etkinlikleriyle farkındalık oluşturduğunu ifade etti.

Yapılan hizmetlerin farkında olduklarını belirten Zil, ‘’ Yaşlılarımız ve engellilerimiz Özel Güzide Bakım Merkeziyle emin ellerde. Bakım merkezimizin hizmet kalitesi, hijyeni, yaşlı ve engellilere yaklaşım tarzı örnek teşkil ediyor. Yaşlılar Haftasında ve Kadınlar Gününde yapılan etkinlerde kurum önemli bir farkındalık oluşturarak, engelliler ve yaşlıların sosyalleşmesine kakı sağlamıştır. Kurumun hizmet vizyonu takdir edilecek boyuttadır. Özel Güzide Bakım Merkezi’nde çalışan yönetici ve personele duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci ise engelli ve yaşlıların hayatını kolaylaştıran Özel Güzide Bakım Merkezi yöneticilerine teşekkür ederek, Özel Güzide Bakım Merkezinin başarılı çalışmalarla gündeme geldiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şermil Zil ve Şube Müdürü Selami Peksöz tarafından Özel Bakım Merkezi Kurucu Müdürü Emine Kahveci ve Bakım Merkezi yöneticileri Eda Ünsal, Süheyla Esen ve’ye teşekkür belgesi verildi.

Kahveci, Aile ve Sosyal Politikalar İl müdürlüğü yöneticilerine başarıyı teşvik edici yaklaşımlarından dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA