Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevirdiler

Pendik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevir’ etkinliğinde yüzlerce bisiklet tutkunu bir araya geldi.

Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevirdiler
Pendik Belediyesi, sağlıklı bir yaşam ve bisiklet kullanımının arttırılması amacıyla" Sağlıklı yaşam İçin pedal çevir" etkinliği düzenledi.

Etkinliğe Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in yanı sıra yüzlerce vatandaş katıldı.

Pendik Marina’da buluşan vatandaşlar buradan Kartal sahiline kadar bisiklet turu attı. Turdan önce organizasyon alanına gelen Başkan Şahin vatandaşlarla birlikte bol bol fotoğraf çektirdi.

“BİSİKLET KULLANIMININ YAYGINLAŞMASINA KATKI SAĞLIYORUZ”

Başkan Şahin burada yaptığı konuşmada bisiklet kullanımının yaygınlaşmasının önemine dikkat çekerek, “Spor hepimizi birleştirmek açısından çok önemli bir fırsat. Bedensel aktivite açısından bu fırsatı halkımızla birlikte geçireceğiz. Hem de bisiklet etkinliğiyle bisiklet sporuna yeniden daha güçlü bir hale getirmek ve Türkiye’de daha yaygınlaşmasını sağlamak bu bilincin oluşmasına katkı sağlamış olacağız. Eğlenceli bir gün geçireceğimizi düşünüyorum. Ciddi bir katılım var. Gençlerle rekabet zor. Ümit ediyorum ki güzel bir etkinlik olacak” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA