Kaymakam Kılıç, Gazetecilerle Buluştu

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu’da görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Kaymakam Kılıç, Gazetecilerle Buluştu
Çorlu'da görev yapan basın mensupları ile aylık toplantılar düzenleyen ve bu toplantıların da verimli geçtiğini kaydeden Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Kızılay Çorlu Şubesi'ne ev sahipliğinde dolayı teşekkür etti.

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Organize Sanayi Bölgeleri konusundaki yanlış anlaşılmaya açıklık getirmek istediğini belirterek, "Bizim OSB'de 500 parselimiz var bunun 180'i dolu. Tamamen belediye gibi çalışıyoruz. Sanayicilere arsa tahsisi diye bir durum söz konusu değil.Bazı çevrelerde kasıtlı olarak yapılan ve şahsımı hedef alan haberlerde de Milli Emlak, Vergi Dairesi ve Mal Müdürlüğü bir birine karıştırılıyor. O konuda yapılan haberle ilgili durdurma kararı da elimde. Mal Müdürlüğü zaten tamamen maaşların ödenmesi ile ilgilenen bir kurum. Seneler önce olan bir şeyi bize yapıştırmaları manidar” diye konuştu.

“SANKİ BIRAKTIM KAMPANYASINA PARA YATIRANLARIN PARALARI İADE EDİLECEK”

Çorlu Kaymakamlığı'nca hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi olan Sanki Bıraktım Projesi'nin de sona erdiğini ifade eden Kılıç, “Bu kampanyaya para yatıranlar için kaymakamlığımızda birim oluşturduk. Listeler halinde kimin ne kadar yatırdığı mevcut. Müracaat etmeleri halinde yatırdıkları paraları talep edecekleri yere yatırılacak. Kampanyanın büyük ödülü olan araba çekilişini 19 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenecek olan etkinlikler kapsamında yapacağız. Dünya Sigara Bırakma Günü'nde de talihliye arabasını teslim edeceğiz” şeklinde konuştu.

“ÇORLU'DA SPOR ŞURASI DÜZENLENECEK”

Çorlu Kaymakamlığı olarak Çorlu İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile spor şurası düzenleyeceklerini de sözlerine ekleyen Kaymakam Kılıç, “Çorlu'da sporu bir şekilde teşkilatlandırmamız lazım. Bu sadece futbol konusunda değil sporun her alanında, bunu yapmamız lazım. Bu konuda alt yapımız var. Kore Mahallesispor takımının şampiyonluk maçını izledim. Mahallede kurulan takımın başarısının mahalle halkını kenetlediğini gördüm. Güzel bir birliktelik sergilendi” dedi.

“HÜDAVENDİGAR BAŞARI ÖDÜLLERİ BU YIL DA VERİLECEK”

Çorlu'nun oskarları olarak adlandırılan Hüdavendigar Başarı Ödülleri'ni bu yıl da yapacaklarını kaydeden Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında bisiklet turu, koşu ve yürüyüş de düzenleyeceklerini belirtti.

Kılıç, 5 kilometrelik parkurda hem bisiklet hem koşu hem de yürüyüş aktivitesi düzenleyeceklerini söyledi.



“ÇORLU MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ KÜLTÜR MERKEZİNE TAŞINACAK”

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca yaptırılan Çorlu Kültür Merkezi'nin Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Çorlu Halk Eğitimi Merkezi ve Çorlu Halk Kütüphanesi'nin de bu binaya taşınması ile açılacağını belirten Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, “Çorlu Hükümet Konağı'nın yapımı sürüyor. 2017 yılının Mart ayına kadar yasal yapım süresi var. Ancak Eylül ya da Ekim aylarında tamamlanacağı söylendi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunu yeni hükümet konağı binamızda yapmayı planlıyoruz. Mevcut binanın olduğu yer de yeşil alan olabilir. Ayrıca Çorlu Adliye Sarayı'nın tamamlanması ile Ağır Ceza Mahkemesi'nin boşaltacağı bina üniversite tarafından öğrenciler için sosyal tesis yapılacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA