İstanbul'da Silah Kaçakçılığı Operasyonu

İstanbul’da silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alınırken,4 adet kalaşnikof ele geçirildi. Operasyon anı ise polis kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

İstanbul'da Silah Kaçakçılığı Operasyonu
Edinilen bilgilere göre, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nin yanında bulunan TIR garajında silah ticareti yapılacağı üzerine çalışma başlattı. Polis ekipleri başlatılan çalışma kapsamında garajda bulunan TIR’ları takibe aldı. Garajda bulunan bir TIR’ın yanına yanaşan bir araca kilime sarılı bir şekilde ağır cisimlerin taşındığını tespit eden polis ekipleri harekete geçti. Garaj çıkışında durdurulan şüpheli araçta yapılan aramalarda bagajda kilime sarılı aramalarda, 4 adet kalaşnikof ve 4 adet şarjör ele geçirildi.

OPERASYON ANI KAMERADA

Operasyon kapsamında TIR şoförü R.D ve araçta bulunan M.Ş.O ile M.S.D gözaltına alınırken, operasyon anı ise saniye saniye kaydedildi. Polis kamerasına yansıyan görüntülerde, polis ekiplerinin şüpheli aracı sıkıştırarak durdurduğu görülüyor. Araçtan inen polis ekipleri, araçta bulunan yere yatırılarak, araçta arama yapıyor. Yapılan aramalarda bagajda kilime sarılı halde 4 adet kalaşnikof ve 4 adet şarjörün ele geçirildiği görülüyor.

Öte yandan, polis ekiplerinin şüphelileri gözaltına alma görüntüleri de polis kamerasına yansıdı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
Kaynak: İHA