CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu Açıklaması

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu Mardin ve ilçelerinde yürüttüğü parti içi denetim faaliyetleri kapsamında Kızıltepe ilçe başkanlığını ziyaret etti.

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu Mardin ve ilçelerinde yaptığı parti içi denetim faaliyetleri kapsamında CHP Kızıltepe ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Milletvekili Gaytancıoğlu, Mardin CHP İl Başkanı Mahmut Duyanla birlikte Kızıltepe ilçe başkanlığına yaptığı ziyarette bölgenin ciddi bir terör tehdidi ile karşı karşıya olduğunu söyledi.

Ticaretin durma noktasına geldiğini belirten Gaytancıoğlu şöyle konuştu:

'İnsanlar her zamanınkinden daha fazla mutsuzlar bunu görebiliyoruz herkesle görüştüğümüzde konuştuğumuzda bunu anlayabiliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkeyi kuran ideolojidir, bu ülkeyi kuran partidir. Cumhuriyet Halk Partisinin politikaları açık ve nettir biz ülkemizde barış ve huzur ortamı istiyoruz. Barış ve huzur ortamında ancak ticaret yapabilirsiniz üretebilirsiniz ürettiğinizi paylaşabilirsiniz. İnsanlarımızı ancak barış ve huzur ortamında mutlu edebilirsiniz zengin edebilirsiniz devlet vergi toplayabilir eğitim faaliyetlerini sağlık faaliyetlerini rahatlıkla yürütebilir.' dedi.

Gaytancıoğlu ayrıca, Güneydoğunun en büyük sorununun işsizlik olduğunu ve terörün de işsizlikle çoğaldığını sözlerine ekledi.
Kaynak: AA