35 Yeni Araç Törenle Hizmete Girdi

Düzce İl Özel İdaresine kazandırılan 35 aracın tanıtım töreni gerçekleştirildi.

35 Yeni Araç Törenle Hizmete Girdi
Araç filosunu genişleten Düzce İl Özel İdaresi kazandırılan 35 yeni araç için tören düzenlendi.

Törende köylere hizmetlerin daha sağlıklı götürülmesi amacıyla filonun her geçen gün genişletildiği vurgulandı. Törene Vali Ali Fidan, Milletvekili Fevai Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Jandarma Komutanı Bilal Güvenir, vali yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları ve daire müdürleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından mehter takımı mini bir gösteri yaptı. İl Özel İdare Genel Sekreteri Muharrem Tozan, törenin açılış konuşmasında, araç filosunun 115’e yükseldiğini söylerken, yeni araçların maliyetinin 13 bin 521 TL olduğunu belirtti.

Tozan, 8 adet kar bıçaklı kamyon ile 1 adet çekici treylerin sipariş üzerine üretildiğini, 15 Mayıs’ta bu araçların da makine parkına katılacağını bildirdi. İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Çakır yaptığı konuşmada, il özel idaresinin araç filosunun genişlemesinde destek verenlere teşekkür etti. Vali Ali Fidan, köylerde her alanda vatandaşa en iyi hizmetin götürülmesi için özel idarenin gayret içinde olduğunu söyleyerek, şehirde ne hizmet varsa köylere de kazandırılmasını istediklerini belirtti.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Selami Emen’in eşliğinde araçların kurdelesi kesildi. Yeni araçları ilk olarak deneyenler ise yine Vali Ali Fidan ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş oldu.
Kaynak: İHA