Giresun Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda dün şehit olan Uzman Çavuş Bekir Kelleci bugün memleketi Giresun’un Eynesil ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Giresun Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı
Nusaybin ilçesinde güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyon sırasında teröristlerce el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıda şehit olan 6 güvenlik görevlisinden Uzman Çavuş Bekir Kelleci’nin (24) cenazesi askeri uçakla Ordu-Giresun Havalaanı’na getirilirken, buradan karayolu ile memleketi Giresun’un Eynesil ilçesine binlerce araçlık konvoyla getirildi.

Cenazenin Eynesil’e gelişine kadar her ilçeden binlerce araç konvoya katılırken, baba ocağı Eynesil’de cenaze tekbirlerle ve gözyaşları ile karşılandı.

Baba Ali ve anne Güner Keleci’nin güçlükle ayakta durduğu törene Ordu Fatsa Komando Taburu’nda asker olan kardeşi Murat Kelleci de katıldı.

Şehit Kelleci için Eski Camii’de ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. İl Müftüsü Muhittin Oral’ın kıldırdığı cenaze namazına Çalışma ve Soyla Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Giresun Valisi Hasan Karahan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, AK Parti Milletvekilleri Sabri ve Cemal Öztürk, çok sayıda asker ve polisin yanı sıra binlerce Giresunlu katıldı.

Cenaze namazının ardından şehit uzman çavuş ilçedeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Kaynak: İHA