Samsun Valisi Şahin, Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Nusaybin'de devam eden operasyonlarda şehit olan Uzman Onbaşı Yılmaz'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlarda şehit olan Uzman Onbaşı Muhammet Yılmaz'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Şahin, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, şehit Yılmaz'ın Havza İlçesi Aslançayır Mahallesi'ndeki baba evine gelerek, baba Mecit, anne Zeliha ve dede Dursun Yılmaz'a taziyelerini iletti.

Yurt dışında olması sebebiyle cenazeye katılamadığını belirten Şahin, 'Bir ihtiyacınız olduğunda biz, bunu emir telakki ediyoruz. Şehidimize Allah'tan rahmet sizlere sabırlar diliyoruz.' dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Kurt ise, 'Terör ile olan mücadelemiz sonuna kadar kararlılıkla yürütülecek. Devlet olarak her zaman yanınızda olacağız. Şehidimize Allah'tan rahmet siz değerli ailemize ve milletimize başsağlığı dilerim.' diye konuştu.

Şahin ve beraberindekiler, şehidin mezarına giderek dua etti.
Kaynak: AA