Ruh Sağlığı Hastalarından Kermes

Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde tedavi gören hastaların el emeği, göz nuru ürünlerinin satışa sunulduğu kermes açıldı.

Ruh Sağlığı Hastalarından Kermes
M1 Adana AVM’de düzenlenen kermesin açılışına; Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Ertaş, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan, sağlık yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda hasta ve hasta yakını katıldı.

Kermesin açılışında konuşan Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sinan Özler, kermeste satışa sunulan ürünlerin, hastalar için tedavilerinin bir parçası olduğunu günlük yaşam aktivitelerini sürdürme de etkili olduğunu belirtti.

Özler, hastaların, bu el işi ürünlerini yaparken çok mutlu olduğunu söyledi.



Adana halkının da yoğun katılım gösterdiği kermesin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Ertaş, beraberindekilerle kermesi gezdi. Ruh sağlığı hastalarının el emeği, göz nuru ürünlerinin satışa sunulduğu kermes, 1 Mayıs Pazar gününe kadar açık kalacak. Kermesten elde edilecek gelirle, hastalar için yeni el işi malzemeleri satın alınacak.
Kaynak: İHA