Düştüğü Çukurdan 7 Saat Sonra Kurtarıldı

Malkara'da menfez çukuruna düşen 75 yaşındaki kişi, yaklaşık 7 saat sonra fark edilerek kurtarıldı Şener: 'Gece 11 den sabaha kadar kaldım. Suyun içinde ıslandım. Boğuluyordum. Allah'tan bisikletli bir çocuk duymuş sesimi'

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde menfez çukuruna düşen 75 yaşındaki şahıs, yaklaşık 7 saat sonra kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, gece saatlerinde Malkara-İstanbul karayolu kenarında yürüyen Şener, Taşkın Çiftliği mevkisinde menfez çukuruna düştü. Şener, kendi imkanlarıyla çukurdan çıkamayınca saatlerce kurtarılmayı bekledi.

Yaklaşık 7 saat sonra yoldan geçen bisikletli bir kişi, Şener'in sesini duydu. Bu kişinin haber vermesiyle polis ve itfaiye ekiplerince kurtarılan Şener, kaldırıldığı Malkara Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından evine gönderildi.

Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikametine gitmek üzere yola çıktığını, karanlıkta yolunu şaşırdığını, bu sırada çukura düştüğünü belirterek, 'Gece 11 den sabaha kadar kaldım. Suyun içindeıslandım. Boğuluyordum. Allah'tan bisikletli bir çocuk duymuş sesimi.Taş attım, geldi beni gördü. Polislere haber vermiş, onlar geldi, çıkaramadılar.Sonra itfaiye ekipleri geldi ve onların merdiveniyle kurtuldum.' diye konuştu.

Çukurdan çıkmak için çok çabaladığını ancak başarılı olamadığını dile getiren Şener, 'Çok çabaladım. 'Ölüyorum' dedim Hepbağırdım. 'Allah'ım kurtarın beni. Allah'ım kurtarın beni' hep bağırdım. Çukurun etrafında da hiçbir önlem yok. 4 tanetaş koymuşlar o kadar. Karayollarından da davacı olacağım.' dedi.

Kaynak: AA