Aydın'da bir pankart vakası daha

Ülke gündemine siyasi düşüncelerle asılan pankartlarla gündeme gelen Aydın’da bir pankart vakası daha yaşandı.

Aydın'da bir pankart vakası daha
Aydın'da bir pankart vakası daha
CHP Aydın Gençlik Kolları tarafından parti binasına asılan “Tarikatlar sizin, Barikatlar bizimdir, Laiklik Türkiye'dir” yazılı pankart fotoğrafı sosyal medyada en çok tepki alan paylaşımlar arasında yer aldı.

“İTİRAF NİTELİĞİNDE BİR PAYLAŞIM”
Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, pankartın bir itiraf niteliğinde olduğunu belirterek barikatları sahiplenen CHP'lilerin anlayışına tepki gösterdi. Ak Parti İl Başkanı Ömer Özmen, CHP İl Teşkilatı'na astıkları pankartın arkasında poz veren CHP'lilerin fotoğrafını “CHP Aydın Gençlik Örgütü'nden itiraf niteliğinde pankart, barikatları sahiplenen anlayış,böyle devam edin...” yorumu ile paylaştı.

Paylaşım kısa sürede yayılırken birçok kişi CHP'li gençleri astıkları pankart ile ‘barikatları sahiplendiklerini' belirtmeleri üzerine sert bir dille eleştirdi.

Yorumlarda bazı vatandaşlar CHP'li gençleri terör destekçiliği ile suçlarken, bazı vatandaşlar da yorumlarında CHP'li gençleri için ‘Allah ıslah etsin' ifadelerine yer verdiler. Bazı yorumcular ise durumun alenen bir itiraf olduğunu dile getirip CHP'nin terörü de içinde barındırdığını yorumladılar.

Aydın'da bir pankart vakası daha

ÖZ'DEN PROVOKASYON UYARISI
AK Parti camiasını yaşanabilecek provokasyonlara karı uyaran AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz de, 'Bilindiği üzere, Efeler ilçemizde, CHP teşkilatınca duvarlara yazılar yazıldığı, pankartlar asıldığı, Aydın kamuoyunda konuşulmaktadır. Aydın'ımızın gerçek gündemi Büyükşehir'de yaşanan usulsüzlüklerdir. Yolsuzluk iddialarıdır. Gündem değiştirmeyi amaçladığı açıkça belli olan bu yazılar, Aydın'ımızın imajını olumsuz etkilediği gibi provokasyona da açıktır. Aydın'ımızda, gündemi değiştirmek için neler yapabileceğini de göstermesi açısından önemlidir. Bu çerçevede, hemşerilerimden, önümüzdeki günlerde yaşanabilecek fiili provokasyonlara karşı hassas olmalarını, Aydın'ımıza zarar verecek davranışlardan kaçınmalarını talep ediyorum' şeklinde paylaşımda bulundu.

Aynı fotoğrafı Ak parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız ise, 'Örgütünüz batsın!!! Her şeyi alın Vatanımızı bize bırakın. Ne güzel söylemiş Üstad Necip Fazıl Kısakürek; 'CHP bir parti değil, Türk'e dinini, dilini ve özünü kaybettirmeye memur, bir katliam müessesesidir' ifadeleri ile yorumladı.

Aydın'da bir pankart vakası daha

Aydın'da bir pankart vakası daha


Kaynak: İHA