Antalya 7. Uluslararası Tiyatro Festivali'ne Doğru

Bu yıl 7'ncisi düzenlenecek festival kapsamında, 5'i yurt dışından 10 tiyatro topluluğu oyunlarını sahneleyecek, atölye çalışmaları gerçekleştirecek.

Devlet Tiyatroları tarafından, bu yıl 7'ncisi düzenlenecek 'Antalya Uluslararası Tiyatro Festivali'ne 5'i yurt dışından olmak üzere 10 tiyatro topluluğu katılacak.

Antalya Devlet Tiyatrosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl 7'ncisi düzenlenecek festival kapsamında, Türkiye'den 5, yurt dışından 5 olmak üzere toplam 10 tiyatro topluluğu, 23 temsil sunacak.

Antalya'da gerçekleştirilecek festival, 17 Mayıs'ta Hindistan Taj Express-Bollywood Müzikali ile başlayacak. Festival süresince İspanya Yllana, Almanya Familie Flöz, Fransa Theatre Fools and Feathers, Ukrayna Nikolayev Akademik Rus Dram Tiyatrosu, Antalya Devlet Tiyatrosu, İstanbul Devlet Tiyatrosu, Ankara Devlet Tiyatrosu, Adana Devlet Tiyatrosu ve Van Devlet Tiyatrosu oyunlarını sahneleyecek.

Tiyatro grupları, atölye çalışmaları ile de sanatseverlerle buluşacak. Temsiller, Haşim İşcan Kültür Merkezi Büyük Salon'da gösterime sunulacak.

Festival, 27 Mayıs'ta sona erecek.
Kaynak: AA