Suşehri'nde Elektrik Hatları Yer Altına Alınıyor

Suşehri’nde mahalle ve caddelerdeki elektrik hatları yer altına alınacak.

Suşehri'nde Elektrik Hatları Yer Altına Alınıyor
ÇEDAŞ Sivas Yatırım direktörü Mehmet Akif Ertüzün, Kayıp Kaçak Direktörü Bekir Bulut ve beraberindekiler ilçede elektrik hatlarının yer altına alınacağı mahalle ve caddelerde incelemelerde bulundular. Daha sonra Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel’i makamında ziyaret eden Ertüzün ve Bulut yapılacak olan çalışmalar hakkında Yüksel’e bilgi verdi.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Fazlı Yüksel,"İlçemizde alt yapısı tamamlanan bölgelerde kaldırım ve yol düzenlemesi olarak üst yapı çalışmalarına başlayacağız. Üst yapısı yapıldıktan sonra tekrar yolların bozulmaması için ilçemiz mahalleleri ve caddelerine ait elektrik hatlarının yer altına alınmasını ÇEDAŞ yetkililerine ilettik"dedi.

Yüksel, “ÇEDAŞ yetkilileri ilçemize gelerek gerekli incelemelerini yaptılar. Önümüzdeki günlerde de belirlenen mahalle ve caddelerimizde kötü görünüm veren havale hatlarının yer altına alınma işi inşallah devam edecek. Geçen yıl bilindiği üzere Sivas ve Ordu caddelerimizde elektrik hatları yer altına alınmıştı. Ben şimdiden ilçemize yapacakları çalışmalardan dolayı ÇEDAŞ yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA