Şehit Aileleri Çanakkale'ye Gidiyor

Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen program kapsamında şehit aileleri Çanakkale’ye gidecek.

Şehit Aileleri Çanakkale'ye Gidiyor
3 günlük Çanakkale gezisi hakkında bilgi veren Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Beşkardaş, “Şehitliklerimizin görülerek şehit ailelerinin sosyal hayatta yer alması adına Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa bir proje hazırladık. Proje kapsamında da şehit ailelerimiz Çanakkale’ye giderek şehitliği ziyaret edip eşi bulunmaz bir atmosferi yaşayacaklar.” dedi.

Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Mutlu Kılıçaslan’ın öncülük edeceği gezi, 3 gün sürecek. Çanakkale şehitliğinin ziyareti yanı sıra şehit aileleri Çanakkale Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığına da ziyaret gerçekleştirecek.

DEVLETİN KARARLILIĞI TEÖRÖRÜ BİTİRECEK

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Hükümetinin kararlı mücadelesinin terör olaylarını yakın zamanda sonlandıracağını ifade eden Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Beşkardaş, “İnanıyorum ki terör, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kararlı politikası sonrası yok olacak. Bizler vatanımızda huzur içerisinde yaşayacağız. Örgüte destek veren insanlarda umuyorum ki terörün ülkemize verdiği zararı görürler. Biz şehit aileleri olarak evlatlarımızın bu vatan topraklarında rahat uyumaları için gereken neyse sonuna kadar yapacağız. Ve bilinsin ki terör asla hedefine ulaşamayacak.” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA